IP Drushlyak Tatyana Vladimirovna

Medicin som en del av vetenskapen är ett av de mest utvecklade områdena för mänsklig aktivitet. Det är hon som tillåter oss att framgångsrikt bekämpa många sjukdomar och förlänga vårt århundrade. Och de som är mest värda erkännande är läkare.

En gastroenterolog, Tatyana Yuryevna Drushlyak, diagnostiserar patientens kropp för tarmsjukdomar och föreskriver behandling beroende på fallets komplexitet.

Med kunskap om många saker och nödvändig erfarenhet inom detta område praktiserar hon också som terapeut.

Vad som ligger bakom sjukhusinläggningen av hälsovårdsministeren i Rostov-regionen Tatyana Bykovskaya?

Problemet gick inte runt Rostov-regionen, där den 25 april, efter nästa möte i det operativa huvudkontoret, blev chefen för Rostov-regionen Tatyana Bykovskaya, som var under utredning, inlagd på sjukhusministeriet.

Under hennes husarrest övervägde guvernören i Rostov-regionen Vasily Golubev möjligheten att "tömma" sin underordnad, men efter att ha spenderat tiotals miljoner, kunde han köpa en tjänsteman utsmetad med korruption.

I historien med sjukhusinläggningen av hälsoministeren är inte allt så smidigt och det finns många konstiga stunder. Till exempel, varför gick Tatyana Yurievna omedelbart till centrum för kärlkirurgi omedelbart efter huvudkontorets möte, och inte till ministeriet eller annat sjukhus?

Enligt en regeringskälla är hjärtsjukdomar en lång genomtänkt plan för det mest brådskande fallet, som uppenbarligen har kommit. Som bekräftelse på detta finns det ingen korrekt diagnos. Regionala medier försöker formulera, och staten Tatyana Bykovskaya själv "fluktuerar" från stabilt till kritiskt.

Dessutom befriar ”sjukdomen” ministeren från allt ansvar för sjukhusens oförberedda att acceptera infekterade människor och den misslyckade industrin som helhet. Så i morgon bör ett sjukhus öppna på sjukhus 20, där det finns ventilationsanordningar som inte fungerar.

Dessutom är akutsjukhusinvändning gynnsam för Bykovskaya och på grund av förseningen av förhandlingen från 29 april om lagligheten av avskaffandet av husarrest.

Bykovskaya-fallet har mycket konstigt och tveksamt material som utredarna kommer att behöva ta itu med..

Версия Det finns en version i samhället att sjukhusinläggningen i Tatyana Bykovskaya är i naturen av en speciellt planerad operation för att undvika rättvisa och undvika ansvaret för de brott hon begick.

I detta avseende finns det fler och fler frågor för invånare i Rostov-regionen, för läkararbetarna själva och sjukhuspersonalen.

Låt oss ställa in bokstavligen den tidpunkt då mötet med överläkarna avslutades den 25 april efter mötet i det operativa huvudkontoret och återställa hela vägen.

1. Vem gick Tatyana Bykovskaya till och vart gick hon?

2. Föraren av Bykovskaya kan bekräfta - vilken tid han tog henne efter det operativa huvudkontoret och var de körde?

3. Tatyana Yuryevna omedelbart efter huvudkontorets möte gick till centrum för kärlkirurgi eller hoppade först in i hennes mottagningsrum på ministeriet, fördelade CI och hämtade paketet?

Frågor uppstår för chefen och de anställda som snabbt har tagit Tatyana Bykovskaya:

1. Vem "levererade" Bykovskaya till kärlkirurgi? Den exakta tiden måste ställas in..

2. Vem ställde diagnosen och på vilken grund?) (Här är det mest intressanta om kollegorna ordnar det)

3. Vem utförde undersökningen i vaskulär kirurgi och vilken brådskande (akut) intervention utfördes?

Frågor till hälsoministeriet:

1. De ringde en ambulans på egen hand eller följde en tillfällig plan, som sedan utarbetade och överförde handlingsplanen?

2. Vem ringde specifikt från ministeriet för ambulans och varför?

3. Vad var skrivet på ett papper och vem överlämnade det?

Frågor till ambulansläkaren och föraren:

1. Om (!) Du anlände, då vid vilken tidpunkt och i vilken sammansättning, i vilken bil och vid vilken tidpunkt "tog du" Bykovskaya?

2. Vem åtföljde Bykovskaya från ministeriets personal eller guvernörens apparater?

Vi ber dig att uppmärksamma dessa frågor och inte betrakta dem som provocerande.

Välja till de behöriga myndigheterna i Rostov-regionen, var försiktig. Se hur Tatyana Yuryevna inte skulle lämna.

Från material för telegram av kanaler. Länkar är obligatoriska.

Huvudskott

Möjliga duplikat hittades

skulle dumpa men karantän i dessa länder.

och här är det intressant vem guvernören betalade miljoner för otmaz?

"Under hennes husarrest övervägde guvernören i Rostov-regionen Vasily Golubev möjligheten att" tömma "sin underordnad, men efter att ha spenderat tiotals miljoner, kunde han köpa en tjänsteman smärrad med korruption."

Tja, förmodligen kommer det från brottmål och inte bara tas från mitt huvud?

Gavnoyedy "anonyma publik" ställs inte frågor om fakta och bevis. De är fastade - de äter =)

Och hur exakt var "tiotals miljoner"?

Coronavirus i Rostov-regionen: läkare på avdelningen för infektionssjukdomar avslutar massivt

11 läkare vill lämna sitt kontor på grund av brist på skyddsutrustning mot coronavirus i Rostov-regionen

Läkare på avdelningen för infektionssjukdomar på sjukhuset i staden Kamensk-Shakhtinsky hotar att sluta. Anledningen till detta är 11 läkare som kallar bristen på skyddsutrustning mot coronavirus i Rostov-regionen.

Läkarna hävdar att bland deras patienter finns det de som misstänker ett coronavirus, men den medicinska personalen har inte masker för skydd.

- Enligt läkare är deras avdelning inte redo att arbeta i denna situation: den är inte utrustad med nödvändiga verktyg för att bekämpa infektionen. Läkarna ber att förse dem med skyddsutrustning, annars avser de att lämna sina tjänster, säger en informerad källa..

Dessutom kräver anställda i "infektionen" att höja avgifterna för dem på nattskift (nu är betalningen 70 rubel per utgång) och för arbete med dödliga infektioner.

Läkarna föreslår också att man skapar ett hygieninspektionsrum på avdelningen för att systematisera arbetet så att läkarna inte behöver överge aktuella patienter och springa för att ta nya..

Fungerande läkare Alexander Kramarenko pratade redan med upprörda läkare och lovar att göra allt för att lösa problemet.

Tidigare skrev "Region Online" att det första fallet av coronavirus bekräftades i Don. Information om sjukdomen bekräftas i det operativa huvudkontoret för coronavirus.

Certifikat nummer EL nr FS 77 - 73134

Polis laglöshet

Hej kära läsare, så jag bestämde mig för att skriva min berättelse. Min tioåriga dotter hade rätt på dansklubben 18/18/2019) en telefon staldes från en ryggsäck. Ett uttalande skrivs omedelbart till polisen. Efter det nya året fick en flicka som dansar med min dotter i en grupp exakt en sådan telefon, sa att jultomten gav. 01/27/2020 kontrollerades tricket av e-postmeddelandet, vilket helt sammanföll med e-postmeddelandet på min ruta. Därefter kallades flickans föräldrar, vid ankomsten sa föräldrarna att jag hade tagit telefonen från deras barn och gick för att skriva ett uttalande till polisen. Som det visade sig är flickans pappa en tidigare anställd och känner till hela avdelningen. När jag började förklara situationen, stängde polisen min mun och sa till dem att de inte brydde sig om att jag hade dokument på telefonen och att de skulle sätta mig i rån. När det visade sig att telefonen gavs mig av danstränaren och jag inte ens pratade med barnet och att jag har vittnen, sa de anställda att jag inte hade några klagomål och jag kunde vara fri. När jag började bli förargad hotade de mig öppet med förföljelse av min familj av organ. Samtidigt medger flickans far öppet att han blinkade telefonen och satt in ett SIM-kort i sin dotter. Allt händer i staden Shakhty, Rostov-regionen, polisavdelning nummer 2. Nu skrivs klagomål till chefen för stadspolitiken, OSB och åklagarmyndigheten. Eftersom det inte finns något resultat på klagomål och det fortfarande inte finns något brottmål. Hjälp till att sprida den här artikeln, behöver reklam. Jag kommer att besvara alla frågor. Det finns vittnen till all denna skam som är redo att bekräfta allt enligt protokollet, men poliserna från den andra avdelningen i Mr. Shakhty har en helt annan uppgift.

UPD. Det finns frågor till inlägget # comment_160697044

Trafikpolis officer sköt död man skjuter på patrull

Trafikpolisen i Rostov-regionen sköt en lokal invånare som sköt mot en patrull med en pistol. Detta rapporterades av presstjänsten från inrikesministeriet i regionen.

När det blev känt för REN TV stoppade trafikpolisen bilen, av vilken föraren begick ett brott. Under genomförandet av protokollet närmade sig en utomstående vakterna. Enligt alla tecken var mannen full. Han krävde att polisen släppte inkräktaren och tog fram en pistol som såg ut som en stridspruta, varefter han öppnade elden.

Medan en polis körde av en patrullbil neutraliserade en annan efter ett varningsskott i luften angriparen.

Från de mottagna såren dog den attackerande mannen. När han hittade en pistol och en kniv.

Hälsoministeren i Rostov-regionen skickades under husarrest. I en lyxig herrgård. Var är den inte ens registrerad

Fredag ​​29 november skickade Leninsky tingsrätt i Rostov-on-Don Tatyana Bykovskaya, den lokala hälsoministeren, under husarrest i två månader, misstänkt för maktmissbruk och korruption.

Enligt domstolens beslut kommer Tatyana Bykovskaya att avtjäna hennes husarrest inte genom registrering, utan på platsen för den verkliga bostaden - i elitbyen Rassvet. Men hennes ställföreträdare - Stanislav Besedovsky - kommer att vänta på rättegången i fängelse.

Faktum är att Tatyana Bykovskaya bor i en herrgård utformad för en civil make. Under sådana förhållanden kommer Bykovskaya att spendera de kommande två månaderna.

Tjänstemannen arresterades, liksom hennes ställföreträdande och chefen för upphandlingsavdelningen på morgonen den 28 november. FSB-tjänstemän sökte på kontoret och Bykovskajas hus samt andra personer som är inblandade i ärendet. Bykovskaya och hennes suppleanter misstänks för för höga inköp.

Mannen till Tatyana Bykovskaya, den före detta militära kommissören i staden Moskva, träffade nyheterna om sin hustrus kvarhållning lugnt: med ett glas i händerna.

FAS-anställda märkte tecken på korruption och kontrollerade resultatet av anbudet för avfallshanteringstjänster. De tillkännagav ”tecken på ett konkurrensbegränsande avtal” mellan hälsoministeriet, arrangörerna av auktionen och en viss ”affärsenhet”. Avdelningen och ett antal medicinska institutioner anklagades för konspiration under upphandling för avfallshantering av medicinskt avfall med "Center 100". Överträdelser registrerades 2017-2018.

Fallet Tatyana Bykovskaya är förknippat med skapandet av ett enhetligt system för bortskaffande av medicinskt avfall (nämligen "Center 100 Rostov-on-Don"), som ansågs vara det främsta i Ryssland. Projektet är en del av "guvernörens hundra" - det vill säga stött av den regionala regeringen.

Tatyana Bykovskaya är chef för hälsovårdsministeriet i Rostov-regionen i 15 år sedan 2004. Han har en medalje av ordern "För merit till faderlandet", II-examen.

Det smittsamma sjukhuset i Novocherkassk stängs på grund av avskedandet av alla läkare

Patienter med infektioner från Novocherkassk kommer att transporteras till Aksay och Rostov

Det smittsamma sjukhuset i Novocherkassk stängs på grund av avskedandet av alla läkare.

På grund av nedläggningen av sjukhuset för infektionssjukdomar i Novocherkassk kommer patienter med allvarliga sjukdomar att föras till Aksai och Rostov. Detta berättades av chefen för folkhälsoavdelningen för stadsadministrationen Tatyana Gudkova.

- Rutter för patienter med infektionssjukdomar bestäms av en förvaltningsordning. Barn med luftvägssjukdomar, lunginflammation och tonsillit läggs in på ett barnsjukhus. Och patienter med farligare virussjukdomar: hjärnhinneinflammation, tarminfektioner, kusma (kusma och andra akuta virussjukdomar) - i Aksai och Central City Hospital i Rostov-on-Don, sade Tatyana Gudkova.

Samtidigt började "bilden" rensa upp med avskedandet av alla kvarvarande läkare på sjukhuset för infektionssjukdomar. I mitten av november skrev de tre sista specialisterna uttalanden av egen fri vilja, varav två redan hade nått pensionsåldern - kvinnor 70 år och 72 år gamla. Den tredje - en man - förklarade sitt avsked med trötthet från ständig bearbetning. Enligt Tatyana Gudkova behövs sju läkare för att fungera dygnet runt för infektionssjukdomar på sjukhus, och bara tre har arbetat där nyligen. Härifrån och alltför ofta skift till experter. Den enda läkare för infektionssjukdomar som nu har stannat kvar på sjukhuset är huvudet själv. Naturligtvis under sådana tillstånd kan infektionen inte fungera. Därför slutade sjukhuset från 28 november att ta emot nya patienter. Patienter som redan finns där kommer att behandlas med den återstående vårdpersonalen och chefen. Vad kommer att hända med infektionen efter detta, medan ingen kan säga.

Jag måste säga att det återstående teamet av systrar, ordenskaper och personal, för att uttrycka det mildt, är livrädd för vad som händer. De förstår att utan patienter kommer sjukhuset inte att finansieras under det obligatoriska sjukförsäkringssystemet, och den dåliga stadsbudgeten drar inte ett tomt sjukhus. I bästa fall skickas alla "i vilotid" med betalning av 2/3 av lönen. Och troligen måste de alla leta efter ett annat jobb. Och många av dem har lån, familjer. "En sådan present för det nya året," sade en av sjukhuspersonalen

Förresten förklarar sjukhusteamet de sista läkarnas avgång med svåra arbetsförhållanden, inklusive föråldrad utrustning och bristen på moderna diagnostiska verktyg. Och det ”sista halm”, enligt systrarna, var döden av en 2-årig pojke från purulent meningit, som läkaren inte kunde känna igen i tid. För närvarande pågår en utredning vid detta tillfälle, och de skyldiga står inför en fängelse. Många kontroller och utredarnas arbete ökar förmodligen inte teamets humör.

Ville ha

Avfallshantering av farliga ämnen

I byn Bagaevskaya, Rostov-regionen, hittades troligen begravda fat med klor. Om de var tomma, skulle de överlämnas för skrot och inte begravdes
I sex månader har invånarna be de lokala myndigheterna att överföra dem för återvinning, och de har meddelat alla de kunde komma igenom.
Intressant nog är detta överallt.?
https://www.youtube.com/watch?v=BZ1dr4JI83Q

Rostov-regionens hälsovårdsministerium. Budgetar för favoriter

Hej kära läsare! Mitt namn är Sergey, jag är läkare i den högsta kategorin, kandidat i medicinska vetenskaper, jag bor och arbetar i Rostov vid Don. Jag fortsätter min serie med material, där jag talar om funktionerna i Don medicin och chefen för ministeriet för hälsa i Rostov-regionen - Bykovskaya Tatyana Yuryevna. Dagens berättelse verkade underhållande för mig, kanske kommer du att vara intresserad av att läsa den.

Som barn älskade jag verkligen serien med detektivhistorier om Sherlock Holmes, liksom hennes efterföljande filmanpassning med Vasily Livanov och Vitaly Solomin. Som den stora detektiven sa: "Även från den mest obetydliga smala kan du sträcka en kedja av logisk resonemang...". Det handlar om en oerhört intressant kronologi av händelser som inträffade på mycket kort tid. Var och en av elementen i denna kedja är oskadlig, men när du tittar på är hela bilden väldigt misstänksam.

16 maj 2018 - Tatyana Yuryevna Bykovskaya, hälsovårdsminister i Rostov-regionen, undertecknar en medicinsk licens för PET Technology LLC (https://www.pet-net.ru/images/liz_2018_3.pdf). Det är anmärkningsvärt att det omedelbart signerar för 11 städer i Ryssland. Detta är inte förbjudet enligt lag, men praxis är sällsynt. Vanligtvis utfärdar regionala ministerier själva licenser för medicinska institutioner och deras enheter som öppnar i ett eller annat territorium. Låt oss komma ihåg detta som en legitim men anomal länk i händelsekedjan..

18 maj 2018 (2 dagar senare) i Rostov-on-Don öppnar en filial av PET Technology (https://www.pet-net.ru/pacientu/news/v-rostove-na-donu-otkry.), Och är baserad baserat på den medicinska institutionen KDC-Health. Observera att denna institution tillhör hälsovårdsministeriet i Rostov-regionen (glöm inte att chefen för Rostov-regionens hälsovårdsministerium är Bykovskaya Tatyana Yuryevna).

Den 25 juli samlar kommissionen för att utveckla det territoriella programmet för obligatorisk medicinsk försäkring i Rostov-regionen (jag skrev om det tidigare), där kommissionens vice ordförande är... Bykovskaya Tatyana Yuryevna (protokollet kan laddas ner från webbplatsen http://rostov-tfoms.ru).

Vilken av läkarna, särskilt cheferna för medicinska institutioner, har stött på kommissionens arbete, vet att sådana möten om fördelningen av medel inte inträffar ofta, vanligtvis på grund av epidemier, märkbara förändringar i en eller annan dynamik eller andra force majeure-situationer. En annan avvikelse i vår serie av händelser.

Resultat: i mitten av året får en kommersiell organisation som öppnade sin filial för mindre än två månader sedan i en nödordning från budgeten för MHI i Rostov-regionen 49 miljoner 500 tusen rubel för att genomföra sina aktiviteter på bekostnad av budgeten.

Här är en historia.

Skyller jag någon för detta material? Nej, jag tror att detta är en helt legitim men mycket ovanlig händelsekedja, som jag verkar borde få alla medborgare som bor i Ryssland till förståelige tankar. Vi lever trots allt i ett land där en medlem av en grupp mordare har råd att leva i fängelse bättre än de flesta av oss, och lagen för många av oss är inte alltid synonymt med rättvisa.

IP Drushlyak Tatyana Vladimirovna

TIN: 025550933669, Adress: Resp. Bashkortostan, Ufa-distriktet, Milovka by

Sammanfattning

Organisation En enskild entreprenör Tatyana Vladimirovna Drushlyak från byn Milovka där Extract Tax-tjänsten kan få ett extrakt från den elektroniska signaturen eller kontrollera organisationen för tillförlitlighet och solvens, har informationen för att kolla i vår databas med företag TIN 025550933669, OGRN 319028000035508 och företagets officiella kontor finns på Resp. Bashkortostan, Ufa-distriktet, byn Milovka. Du kan också ta reda på uppgifter om registrering hos skatteinspektionen och företagets startdatum, information om registrering hos PFR och FSS, vinsten för organisationen och balansräkningen för företagaren Tatyana Vladimirovna Drushlyak enligt Rosstat, företagens företag, namn och efternamn och deras deltagande i ledningen av tredje part företag, företagsinformation, grundarens faktiska adress, huvudsaklig aktivitetstyp och ytterligare OKVED-koder. Du kan bekanta dig med uppgifterna för att verifiera organisationen genom TIN och information om IE Drushlyak Tatyana nedan eller omedelbart beställa ett betalt uttalande i form av ett pdf-dokument med en elektronisk signatur till din post.

Pålitlighet

Organisationen IP Tatyana Vladimirovna Drushlyak med TIN 025550933669 OGRN 319028000035508 i Bashkortostan har en status i registret: Aktuella och dessa företagsdata är aktuella 2020-03-14. Ett företag med TIN 025550933669 registrerat i skatt 1970-01-01 har HÖG pålitlighet och stabilitet och LÅG risk för stängning och / eller konkurs. Detta baseras på organisationens nuvarande arbetsstatus och arbetsåldern, status för deltagarna i företagsledningen, företagets finansiella rapporter, due diligence, genomsnittlig personal- och skatterevision, domstolsärenden och aktuella FSF-uppgifter. Data för att kontrollera företagets tillförlitlighet och information om IE Drushlyak Tatyana Vladimirovna är möjliga genom att beställa ett betalt uttalande i pdf-filformat med en elektronisk signatur på din post.

Inkomst

Uppgifterna om företagets intäkter IP Drushlyak Tatyana Vladimirovna, som har en verklig TIN 025550933669 och motsvarande OGRN 319028000035508, är baserade på resultaten från balansräkningen 2018-2019. tillhandahålls i företagsprofilen och befintliga lagkrav från andra entreprenörer till företaget. Historisk information om vinster och förluster, inkomster och utgifter finns i organisationen för finansiella indikatorer och finns endast i den betalda delen av databasen för extrakta skatter och är aktuell från och med 2020-05-10, har den nödvändiga digitala signaturen och är de officiella uppgifterna från skattemyndigheterna i Resp. Bashkortostan, Milovka by. Faktiska uppgifter om IE Tatyana Vladimirovna Drushlyaks bokslut och dess avdelningar, betalda skatter, avdrag för avskrivningar och lön, kan beställas billigt i pdf-format med en pålitlig digital signatur på din post.

checkar

Uppgifter om skatterevisioner och andra kontrollåtgärder från skattemyndigheten i Republiken Bashkortostan: fältrevision, skrivbord och motkontroller av organisationen av IE Tatyana Vladimirovna Drushlyak kan hittas i ett betalningsformat i tjänsten Extract Tax. Information om andra åtgärder som vidtas för skattekontroll och skattekontroll, utförda av inspektörer och inspektörer av statliga tjänster för ett företag med TIN 025550933669 och giltigt OGRN 319028000035508 är möjligt när du kontaktar vår onlinestödstjänst.

Kontakter

Organisationens nuvarande kontakter är IE Drushlyak Tatyana Vladimirovna, med undantag för adressen till den officiella registreringsadressen för företaget Res Bashkortostan, Ufa-distriktet, som byn Milovka inte ger. Sådana uppgifter som kontortelefoner, en fungerande e-postadress och ett företags webbplats, den faktiska platsen för organisationens kontor, kan vi generera i en betald version av uttalandet Rapportera skattetjänsten i ett digitalt autentiserat format, via e-postorderförklaring.

Generaldirektör

Den nuvarande generaldirektören för den juridiska enheten IP Drushlyak Tatyana Vladimirovna är Drushlyak Tatyana Vladimirovna. Organisationschefens status och position - Enskild entreprenör. Företagsregistreringsadressen och platsen för det styrande organet kan hittas på fliken ovan Kontakter eller begära ett betalt extrakt från företagets register i Vypiska-Nalog.com-tjänsten

Information om rättsliga förfaranden på organisationens plats och med TIN 025550933669 och OGRN-nummer 319028000035508 i regionen för tillsynsorganets rättsliga och verkställande makt resp. Bashkortostan kan endast erhållas i den betalda versionen av databasen för organisationsregistret med tillhandahållande av elektroniskt extrakt till kundens post.

recensioner

Recensioner om företaget kan hittas i Yandex- och Google-sökningen efter följande förfrågningar: FE Drushlyak Tatyana Vladimirovna recensioner, recensioner av anställda IP Drushlyak Tatyana Vladimirovna och på webbplatser som 2Gis, Zoon (Zun) Otzovik com och om, Sanna anställda och andra projekt om organisationsrecensioner. Registret kommer att fyllas på av juridiska personer i databasen Extract Tax senare år 2020. Du kan lämna din recension av företaget och det kommer att visas på organisationens kort, vilket påverkar bedömningen av dess stabilitet och tillförlitlighet.

REKVISITA

För att underlätta användningen av vår tjänst Utdragsskatt i företagens affärsprocesser tillhandahåller vi data till organisationen IP Tatyana Vladimirovna Drushlyak i form av företagsinformation i ett bekvämt format för att infoga i dokument när man slutar kontrakt och kontrollerar entreprenörer. Formatet nedan innehåller grundläggande information om organisationen, bankuppgifter och aktuella uppgifter på den faktiska adressen. Vänligen kontakta företagen när du avslutar transaktioner.

Drushlyak Tatyana Yurievna, Nizhny Novgorod

Platser för mottagning

Klinik "UltraMed" på Ilyich Avenue

Adress: Nizhny Novgorod, Ilyich Ave., 23-A.

Telefon: det aktuella telefonnumret anges på klinikens webbplats.

Webbplats: http://ultramed-nn.ru/

Driftläge: mån-fre 8 00 - 19 00; Lör 8 00 - 15 00.

Typ av klinik: privata medicinska centra och kliniker.

Betalningsmetoder: VHI, kontanter, bankkort.

Hur man kommer dit: Du kan ta dig till Ultramed medicinska center med minibuss nummer 59, t15, buss nummer 77, 56, 54, 15, gå av vid gatuklassstationen Loskutova; med tunnelbana, gå av vid Park Kultury-stoppet.

Officiellt namn: A-MC UltraMed LLC.

Klinikchef: Sokolova Maria Stepanovna.

År för öppnande: 2004.

Tillhandahållande av medicinska tjänster: för vuxna patienter, barn, med läkarbesök i huset, vaccination, forskningstester i laboratoriet.

Närmaste tunnelbanestationer: Park Kultury, Komsomolskaya, Kirovskaya.

Ingår i nätverket av kliniker: Clinic "UltraMed".

Kliniken är värd för följande specialister: ultraljudsläkare, gynekolog, barnläkare, endoskopist, genetiker, reumatolog, allmänläkare, gastroenterolog, ENT-specialist, hepatolog, endokrinolog, dermatolog, venereolog, onkolog, kardiolog, återupplivningsanestesläkare, urolog, mammolog.

Recensioner IP Drushlyak Tatyana Vladimirovna

Fullständiga namnDrushlyak Tatyana Vladimirovna
TENN025550933669
OGRNIP319028000035508
StadMilovka
OKVED47.71 Detaljhandel med kläder i specialbutiker
Laglig adressRepubliken Bashkortostan, Ufa-distriktet, Milovka by
StadMilovka
TelefonDet finns ingen data

Uppgifter från Federal Tax Service (Federal Tax Service)

Service
Registrering03/01/2019 g.
registrering
OGRNIP Tilldelningsdatum03/01/2019 g.
Federal Tax Service RegistrarInterdistrict Inspectorate of the Federal Tax Service No. 39 för Republic of Bashkortostan
FTS-registreringskod0272
FTS-registraradress450076, Bashkortostan, Ufa, Krasin St., 52

PFR-uppgifter (Rysslands pensionsfond)

Uppgifter från Social Insurance Fund (Social Insurance Fund)

Recensioner om IP Drushlyak Tatyana Vladimirovna stad Milovka. Endast 0 recensioner, negativa åsikter kvar 0, positiva 0

Drushlyak Tatyana Vladimirovna i följande statliga organ tilldelades följande detaljer OGRNIP 319028000035508, TIN 025550933669, HASH organisationskod 7d5d6ff8cd50145c6e2cfaf16843f939.

IP Drushlyak Tatyana Vladimirovna registrerades den 03/01/2019 i staden Milovka.

Den tilldelade juridiska formen, med den juridiska adressen som anges under registreringen är: Republiken Bashkortostan, Ufa-distriktet, Milovka by

Den 01.03.2019 tilldelade Federal Tax Service OGRNIP 319028000035508, organet som registrerade interdistriktinspektionen för Federal Tax Service No. 39 i Bashkortostan, med kod 0272, beläget på 450076, Republic of Bashkortostan, Ufa, Krasina St., 52

Ryska federationens pensionsfond anslagde TIN 025550933669. Registreringsmyndigheten gjorde en registrering med registreringsnummer och TIN-uppdrag.

FSS (Social Insurance Fund) " gjorde en anteckning om organisationens registrering under numret

Möjligheten att hantera ditt företags sida på våra 5 webbplatser, utförd efter en noggrann kontroll av ditt företag, för ärlighet och anständighet, finansiell stabilitet och stabilitet på marknaden för försäljning av varor eller tjänster, om vår administration inte har några tvivel om ditt företag kan du gå igenom registreringen Registrering av företag på våra webbplatser betalas, det gör det möjligt för företag att expandera, visa sina motparter att du arbetar ärligt och anständigt, inte är rädd för kritik och negativitet, tjänar mer och inte är rädd för feedback från konkurrenter. Svara snabbt på kundrecensioner, svara på deras frågor och önskemål för ditt arbete, hänga upp dina reklambannrar, ge dina annonser, skriva recensioner om dina aktiviteter och locka till dig nya kunder som använder våra webbplatser, varje företag efter att ha kontrollerat att vår administration är registrerad inom dagar, får teknisk support dygnet runt, får tillgång till sitt personliga konto, där han kan placera sina egna reklambannrar och tillkännagivanden, skriva sina egna reklamposter. Om du vill registrera dig och har ytterligare frågor, skriv en officiell begäran till våra administratörer, vi accepterar officiella registreringsförfrågningar i PDF- och JPEG-format, dina uppgifter, försegling och signatur ska anges i begäran. Andra förfrågningsformat förblir obesvarade. Vi ber dig respektera dina förfrågningar och inte slösa bort vår tid på behandlingen av dina icke-av-förfrågningar.

Kontroll av fartyg: http://kad.arbitr.ru/
Kolla på fogarna: https://fssprus.ru/

Innan du betalar pengar till någon ska du kontrollera företaget, på fogarna och på skiljedomstolens webbplats. På fogdens webbplats, skriv bara det fullständiga namnet på direktören för LLC eller IP, på skiljedomstolens webbplats, bara köra företagets IT eller IP, om du hittar direktörens skulder på fogdbasen, och om du finner domstolarna i ämnet att inte uppfylla villkoren i avtalet, tänk två gånger om du ska komma i kontakt med ett sådant företag och betala henne en förskottsbetalning.

Drushlyak Tatyana Yuryevna

Liknande läkare

⚕️Drushlyak Tatyana Yuryevna - läkare gastroenterolog, 30 års erfarenhet. Kostnaden för inträde från gratis rubel. Alla recensioner om läkaren. Spela in online eller via telefon.

Det utför diagnos av sjukdomar i andningsorganen, behandling av patienter med en kardiologisk profil, diagnos och behandling av sjukdomar i matsmältningssystemet, behandling av patienter med kombinerad patologi. Han är engagerad i diagnos och behandling av sjukdomar i mag-tarmkanalen som kolit, gastrit, magsår, dysbacteriosis, förstoppning, kolecystit, hepatit, etc..

  • divertikulum i matstrupen;
  • hiatal hernia;
  • neoplasmer (godartade och maligna);
  • pankreatit
  • biliär dyskinesi;
  • kolecystit.

Senaste jobb

⚕️Drushlyak Tatyana Yuryevna - läkare gastroenterolog, 30 års erfarenhet. Kostnaden för inträde från gratis rubel. Alla recensioner om läkaren. Spela in online eller via telefon.

Det utför diagnos av sjukdomar i andningsorganen, behandling av patienter med en kardiologisk profil, diagnos och behandling av sjukdomar i matsmältningssystemet, behandling av patienter med kombinerad patologi. Han är engagerad i diagnos och behandling av sjukdomar i mag-tarmkanalen som kolit, gastrit, magsår, dysbacteriosis, förstoppning, kolecystit, hepatit, etc..

Drushlyak Tatyana Vladimirovna

Om du är en representant för denna organisation kan du lägga till ytterligare information:
  • Om företaget (upp till 1000 tecken)
  • Beskrivning av varor och tjänster (upp till 1000 tecken)
  • telefoner
  • E-post
  • Faktisk / postadress
  • Webbplats (aktiv länk)
  • bankuppgifter
  • Nyckelkunder / partners (upp till 100 tecken)
  • Företagets logotyp

Uppgifterna visas inom två arbetsdagar efter moderering.

Tjänsten tillhandahålls
är gratis

Huvudsyssla
Ytterligare aktiviteter
Inga väsentliga fakta registrerades.
Om du arbetade eller var på en intervju i Tatyana

lämna din recension på webbplatsen "Anställd" - Portal med recensioner av anställda och arbetssökande om arbetsgivare (sotrydnik.com)

Skriv en recension Läs recensioner av anställda och arbetssökande

Lägg till en recension

Inga recensioner

IP GOLOSOV Pavel Aleksandrovich. Reparation på Budyonny Avenue 53. Pavilion B15. Paviljongen är utrustad för försäljning av mobil utrustning, där det finns en reparation. Efter inspektionen föreslogs en reparation, där priset på 3500 för att byta skärm tillkännagavs. Varaktighet är en dag. Men det reparerades inte i tid, och återkomsten till oss kostade ytterligare hårt tjänade 1 000, hårt förvärvade eftersom vi drack blod, lovande i morgon, utpressa streckande 90! Hurra, våra farfäder kämpade för detta! Trevlig semester!

Jag kan ge följande information om företaget:

Drushlyak Tatyana Yuryevna

Nizhny Novgorod Region, Nizhny Novgorod, Lenin 54

Var

Clinic of the City Clinical Hospital №40

Adress: Nizhny Novgorod Region, Nizhny Novgorod, Lenin 54

Andra specialister i närheten

Nizhny Novgorod Region, Nizhny Novgorod, Lenin 54

Nizhny Novgorod Region, Nizhny Novgorod, Lenin 54

Nizhny Novgorod Region, Nizhny Novgorod, Lenin 54

Online-möte

Efter inspelning kommer en callcenter-specialist kontakta dig och klargöra alla dina frågor.

Drushlyak Tatyana Yuryevna

Medicin som en del av vetenskapen är ett av de mest utvecklade områdena för mänsklig aktivitet. Det är hon som tillåter oss att framgångsrikt bekämpa många sjukdomar och förlänga vårt århundrade. Och de som är mest värda erkännande är läkare.

En gastroenterolog, Tatyana Yuryevna Drushlyak, diagnostiserar patientens kropp för tarmsjukdomar och föreskriver behandling beroende på fallets komplexitet.

Med kunskap om många saker och nödvändig erfarenhet inom detta område praktiserar hon också som terapeut.